Looking For Anything Specific?

Manastirea Nicula Icoana : Procesiune Religioasă Fără Participarea Credincioșilor Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Nicula Va Fi Purtată De Preoți Pe Străzile Bistriței Stiri De Bistrita - Fiecare pentru problemele lui sau a familiei.

Manastirea Nicula Icoana : Procesiune Religioasă Fără Participarea CredincioÈ™ilor Icoana Maicii Domnului De La Mănăstirea Nicula Va Fi Purtată De PreoÈ›i Pe Străzile BistriÈ›ei Stiri De Bistrita - Fiecare pentru problemele lui sau a familiei.. Manastirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va. In fiecare an, pe data de 15 august, atunci cand manastirea nicula isi serbeaza hramul, adormirea maicii domnului, aici se strang mii de pelerini din tara si de peste hotare. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la cativa kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Aceasta a lăcrimat în 1699 timp de 26 de zile, între 15 februarie şi 12 martie.

Mii de pelerini se adună la această mănăstire aflată în mijlocul unor dealuri împădurite din ardeal, în ziua adormirii maicii domnului, atât din țară,. Manastirea nicula (localitatea nicula, jud. Minastirea nicula a devenit unul dintre celebrele locuri alese de maica domnului, unde icoana pictata de preotul luca a inceput sa faca minuni. Sfintele noastre biserici, paraclisele şi casele credincioșilor sunt împodobite cu icoane. Icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula.

Manastirea Nicula Crestinortodox Ro
Manastirea Nicula Crestinortodox Ro from www.crestinortodox.ro
+40 (264) 244.901 telefon mobil: Sfânta icoană a maicii domnului de la nicula a fost pictată de către preotul ortodox luca, din comuna iclod, judeţul cluj, în anul 1681. Aceasta a lăcrimat în 1699 timp de 26 de zile, între 15 februarie şi 12 martie. Manastirea nicula din judetul cluj este unul dintre cele mai vizitate lacasuri de cult din romania, renumit pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Sfintele noastre biserici, paraclisele şi casele credincioșilor sunt împodobite cu icoane. Adormirea maicii domnului, la mănăstirea nicula: Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord.

Sfintele noastre biserici, paraclisele şi casele credincioșilor sunt împodobite cu icoane.

By admin | | 0. Anul acesta, aproximativ 40.000 de credincioşi asistă la slujbă, unii dintre ei cu speranţa că vor găsi alinare şi vindecare pentru problemele lor. Aceasta a lăcrimat în 1699 timp de 26 de zile, între 15 februarie şi 12 martie. Manastirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Mii de pelerini se adună la această mănăstire aflată în mijlocul unor dealuri împădurite din ardeal, în ziua adormirii maicii domnului, atât din țară,. Icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula. Manastirea nicula (localitatea nicula, jud. În anul 1713 guvernatorul transilvaniei sigismund kornis a dus icoana la reședința nobiliară de la castelul kornis din satul benediugu. Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna … Zeci de mii de credincioși sunt așteptați să vină la mănăstirea nicula pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a fecioarei maria. Manastirea nicula, localitatea nicula, cod: (video) icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula locuri sfinte. Totodata, manastirea a devenit centru al icoanelor pictate pe sticla, deoarece toti pelerinii voiau o copie a icoanei facatoare de minuni.

Mănăstirea nicula din județul cluj este unul dintre cele mai vizitate lăcașuri de cult din românia, renumit pentru icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Manastirii nicula, a editat, in anul 2011, o mica, dar frumoasa monografie a manastirii. Totodata, manastirea a devenit centru al icoanelor pictate pe sticla, deoarece toti pelerinii voiau o copie a icoanei facatoare de minuni. Momentul amintește de anul 1699, când icoana pictată de preotul ortodox luca din iclod și aflată în biserica din nicula a lăcrimat vreme de trei săptămâni scrie ziarul local cluj24.ro. Anul acesta, aproximativ 40.000 de credincioşi asistă la slujbă, unii dintre ei cu speranţa că vor găsi alinare şi vindecare pentru problemele lor.

Comori Ale Ortodoxiei Manastirea Nicula Facebook
Comori Ale Ortodoxiei Manastirea Nicula Facebook from lookaside.fbsbx.com
Fiecare pentru problemele lui sau a familiei. (video) icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula locuri sfinte. +40 (264) 244.901 telefon mobil: Minastirea nicula a devenit unul dintre celebrele locuri alese de maica domnului, unde icoana pictata de preotul luca a inceput sa faca minuni. Leave a reply anulează răspunsul. Manastirea nicula din judetul cluj este unul dintre cele mai vizitate lacasuri de cult din romania, renumit pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna … Se roagă la icoana făcătoare de minuni a fecioarei maria.

Sfânta icoană a maicii domnului de la nicula a fost pictată de către preotul ortodox luca, din comuna iclod, judeţul cluj, în anul 1681.

By admin | | 0. Totodata, manastirea a devenit centru al icoanelor pictate pe sticla, deoarece toti pelerinii voiau o copie a icoanei facatoare de minuni. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Peste 10.000 de oameni au mers la mănăstirea nicula, acolo unde se află o icoană făcătoare de minuni a maicii domnului. Sfânta icoană a maicii domnului de la nicula a fost pictată de către preotul ortodox luca, din comuna iclod, judeţul cluj, în anul 1681. Fiecare pentru problemele lui sau a familiei. Credincioșii participă la cel mai mare pelerinaj al verii din țara noastră. Pe drumul care șerpuiește spre mănăstirea nicula, sute de credincioși urcă în tăcere, spre locul unde la noapteși duminică vor avea loc rugăciuni speciale și va fi oficiată sfânta liturghie. 407278, nicula, judetul cluj, romania. Începând cu data de 15 februarie 1699, nicula devine un loc și mai special, datorită icoanei maicii domnului, pictată. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va. Manastirea nicula, renumita pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul, se afla la numai trei kilometri distanta de orasul gherla, in localitatea nicula, intre multe dealuri impadurite. Icoana maicii domnului de la mănăstirea nicula.

Manastirea nicula din judetul cluj este unul dintre cele mai vizitate lacasuri de cult din romania, renumit pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Procesiunea va începe sâmbătă, 14 august 2021, de la ora 12.00, de la biserica sfântul nicolae, din parcul central al orașului gherla și va. Mii de oameni din ţară şi de peste hotare vin de sfânta maria la mănăstirea nicula (judeţul cluj) pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Icoana făcătoare de minuni de la mănăstirea nicula a fost pictată de preotul luca din comuna iclod, judeţul cluj, în 1681. Totodata, manastirea a devenit centru al icoanelor pictate pe sticla, deoarece toti pelerinii voiau o copie a icoanei facatoare de minuni.

Maica Domnului De La Nicula Icoana Facatoare De Minuni 10 X 15 Cm Emag Ro
Maica Domnului De La Nicula Icoana Facatoare De Minuni 10 X 15 Cm Emag Ro from s13emagst.akamaized.net
Totodata, manastirea a devenit centru al icoanelor pictate pe sticla, deoarece toti pelerinii voiau o copie a icoanei facatoare de minuni. Icoana făcătoare de minuni de la mănăstirea nicula a fost pictată de preotul luca din comuna iclod, judeţul cluj, în 1681. Oamenii se bucură că se vor putea ruga la icoana făcătoarei de minuni a fecioarei maria. Manastirea nicula (localitatea nicula, jud. Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. Momentul amintește de anul 1699, când icoana pictată de preotul ortodox luca din iclod și aflată în biserica din nicula a lăcrimat vreme de trei săptămâni scrie ziarul local cluj24.ro. 407278, nicula, judetul cluj, romania. Aceasta a lăcrimat în 1699 timp de 26 de zile, între 15 februarie şi 12 martie.

Credinciosii fac ocolul taras al manastirii si cer minuni de la icoana sfanta.

Mii de oameni din ţară şi de peste hotare vin de sfânta maria la mănăstirea nicula (judeţul cluj) pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a maicii domnului cu pruncul. Oamenii se bucură că se vor putea ruga la icoana făcătoarei de minuni a fecioarei maria. Anual, in ziua de 15 august, cand manastirea isi serbeaza hramul, anume adormirea maicii domnului, mii de pelerini, atat din tara, cat si de peste hotare, se aduna in poienile din jurul. Name * email (will not be published) * website. Manastirea nicula, localitatea nicula, cod: Mănăstirea nicula este un important centru de pelerinaj din ardealul de nord. 3 icoane care să nu îți lipsească din casă. Zeci de mii de credincioși sunt așteptați să vină la mănăstirea nicula pentru a se ruga la icoana făcătoare de minuni a fecioarei maria. By admin | | 0. Din cauza îmbulzelii şi a căldurii multor oameni, din păcat Anul acesta, aproximativ 40.000 de credincioşi asistă la slujbă, unii dintre ei cu speranţa că vor găsi alinare şi vindecare pentru problemele lor. Începând cu data de 15 februarie 1699, nicula devine un loc și mai special, datorită icoanei maicii domnului, pictată. In fiecare an, pe data de 15 august, atunci cand manastirea nicula isi serbeaza hramul, adormirea maicii domnului, aici se strang mii de pelerini din tara si de peste hotare.

Totodata, manastirea a devenit centru al icoanelor pictate pe sticla, deoarece toti pelerinii voiau o copie a icoanei facatoare de minuni manastirea nicula. Manastirea nicula din judetul cluj este unul dintre cele mai vizitate lacasuri de cult din romania, renumit pentru icoana facatoare de minuni a maicii domnului cu pruncul.

Posting Komentar

0 Komentar